Principală » Arhiva intrărilor

Lansat în primăvara acestui an, Fast Five a avut încasări de peste 600 de milioane de dolari în toată lumea şi a făcut din regizorul său, Justin Lin, un nume căutat de producătorii Hollywood-ului. I-a fost oferită regia unui reboot al filmului Highlander, dar şi pe a lui Terminator. Într-un interviu acordat The Playlist, cineastul taiwanez a subliniat că următorul său proiect va fi însă o continuare a francizei Fast & Furious. Într-o manieră optimistă, studiourile Universal au stabilit deja data de lansare a noii pelicule în care Dominic Toretto (Vin Diesel) şi Brian O’Conner (Paul Walker) vor fi din nou rapizi şi furioși la volanul unora dintre cele mai atrăgătoare şi performante maşini. Fast & Furious 6 va fi lansat pe 24 mai 2013.

... Detalii... »

Vizualizări: 688 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-08-12 | Comentarii (1)

   Ai văzut deja cum arată Batmobil-ul şi Batpod-ul supereroului în costum negru din The Dark Knight Rises şi vei putea acum trage cu ochiul la un alt vehicul ce va apărea în film pe care un fotograf profesionist l-a surprins şi l-a postat pe pagina sa de Twitter. Preluată de Movieweb, imaginea înfăţişează misteriosul mijloc de transport chiar înainte de a intra în tunelul Wabash din Pittsburgh, acolo unde continuă filmările la cea de-a treia parte a seriei Batman semnată de Christopher Nolan. Supereroul va avea cu siguranţă mai mult de un vehicul la bordul căruia îşi va consuma grozavele aventuri pregătite de fraţii Nolan. Acum avem confirmarea, iar ceea ce vedem în fotografii ne duce cu gândul la aeronava Batwing,.. Cu un design similar Tumbler-ului, ciudatul ansamblu motor pare că ar putea lua însă orice formă, de la submarin (Batsub), la elicopter (Bathover!) şi chiar ... Detalii... »

Vizualizări: 626 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-08-12 | Comentarii (0)

   Brad Pitt vrea baie de sange in box office in decembrie 2012 atunci cand isi lanseaza filmul SF "World War Z". Cei de la studiourile Paramount au anuntat oficial ca cel mai recent film al lui Brad Pitt World War Z va ajunge in cinematografe in SUA pe pe 21 decembrie 2012. Tot in aceeasi zi se va lansa si productia celor de la Disney -The Lone Ranger - cu Johnny Depp, Helena Bonham Carter si Armie Hammer. World War Z este regizat de Marc Forster. Din distributia filmului mai fac parte Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox si Daniella Kertesz. Brad Pitt are rolul principal si este unul dintre producatorii executivi ai acestui film, care se filmeaza in aceasta perioada in Marea Britanie. Filmarile au debutat luna trecuta in Malta si vor continua, pentru cateva secvente, in Scotia si in Ungaria.Filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, ... Detalii... »

Vizualizări: 635 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-08-11 | Comentarii (0)

Au fost dezvaluite si numele celor mai bine platite staruri TV,  dupa ce s-au publicat lista celor mai bine platiti actorisi lista celor mai bine platite actrite de la Hollywood. Dupa ce a fost dat afara de producatorii serialului . Doi barbati si jumatate, Charlie Sheenl-a facut pe Ashton Kutcher cel mai bine platit actor din serialele TV. Noul star al serialului difuzat de CBS castiga 800.000 de dolari pe episod, adica 17.6 milioane de dolari pe sezon scrie site-ul TMZ. Kutcher este in fruntea celor mai bine platite vedete din seriile TV. Pe locul 2 este Hugh Laurie din House M.D. cu 700.000 de dolari pe episod. Mark Harmon, starul serialului "NCIS", va primi 500.000 de dolari pe episod, iar Jon Cryer din serialul Doi barbati si jumatate va primi 600.000 de dolari pe episod.
Mariska Hargitay din serialul Law & Order: SVU se lauda cu un salariu de 300.000 de dolari pe episod, in timp ce Tim Allen ... Detalii... »

Vizualizări: 746 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-08-11 | Comentarii (0)

   Ultimul film realizat de Michael Bay a depăşit miliardul de dolari la încasările din toată lumea. Cu 339 de milioane de dolari pe continentul nord-american şi 664 de milioane în restul lumii Transfeormers 3 a intrat pe locul 10 în clubul exclusivist al filmelor ce au depăşit pragul de un milliard. Pelicula este prima din franciză cu o asemenea reuşită, fapt datorat şi realizării acesteia în format 3D. Paramount Pictures, care a lansat Transformers: Dark of the Moon, a anunţat că filmul este şi primul din istoria de 99 de ani a companiei ce atins miliardul de dolari la încasările de pe tot Globul. În fruntea clasamentului filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile se află Avatar (2,7 miliarde), urmat de Titanic (1,8 miliarde) ... Detalii... »

Vizualizări: 598 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-08-04 | Comentarii (0)

   Leonardo DiCaprio a urcat pentru prima data in cariera pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood realizat de celebra revista Forbes. Actorul de 36 de ani care in 2010 a dat lovitura cu  SF-ul Inception, a reusit sa treaca de Johnny Depp in clasamentul celor mai profitabili actori. DiCaprio a strans 77 de milioane de dolari in 2010 cu filme ca Inception si Shutter Island care au facut peste 1 miliard de dolari in box office-urile din intreaga lume. Pe langa contractele de publicitate, Leo DiCaprio a incasat salarii de peste 15 milioane de dolari pentru fiecare din cele doua super productii. Cu 50 de milioane de dolari castigati in 2010, Johnny Depp s-a clasat pe locul 2 desi a avut rolul principal in al doilea  film ca ... Detalii... »

Vizualizări: 610 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-08-03 | Comentarii (0)

   O serie noua de imagini din Ghost Rider filmul cu Nicholas Cage si Eva Mendes inspirat de benzile desenate Marvel, au fost lansate online. Nicholas Cage, Ciaran Hinds, Idris Elba, Christopher Lambert si Johnny Whitworth fac parte din distributia Ghost Rider: Spirit of Vengeance In partea a doua, Johhny Blaze/Ghost Rider (Nicholas Cage) se ascunde in Europa de Est, incercand sa scape de blestemul puterilor sale demonice. El se va alatura unei secte pentru a-l invinge pe Diavol, care incearca sa capete forme umana. Filmul este regizat de Mark Neveldine si Brian Taylor si ar trebui sa intre in cinematografe din 17 februarie 2012.

Vizualizări: 1971 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-30 | Comentarii (0)

   Universal Pirctures va lansa Battleship, un fel de Transformers doar ca in lumea acvatica. Regizat de Peter Berg si cu Taylor Kitsch, Liam Neeson, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard si  Rihanna in rolurile principale Battleship se va lansa in cinematografe pe 12 mai 2012. Filmul are un buget de 200 de milioane de dolari si este inspirat de clasicul joc Battleship creat de Hasbro. Filmarile au inceput in 2010 in Australia si continua in Hawaii si California. Pelicula spune povestea unei flote internationale plecata pe urmele unei specii de extraterestri numiti The Regents. Acestia invadeaza planeta pentru a construi o sursa de energie in oceanele Pamantului. "Filmul este un pariu urias pentru noi" a declarat Adam Fogelson unul dintre oficialii de la Universal intrebat in legatura cu bugetul urias al filmului. Battleship este primul blockbuster pentru Rihanna.

Vizualizări: 628 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-28 | Comentarii (0)

La fel de simpatici şi plini de vervă ca în primul film, pinguinii dansatori din Happy Feet sunt gata sa dea buzna din nou pe marile ecrane în această toamnă, lansarea în România este programată pentru 25 noiembrie. După ce ne-au arătat ce le pot picioarele în primul trailer al filmului, Mumble, Gloria dar şi Sofia Vergara,Robin Williams, Matt Damon şi Brad Pitt  vor demonstra că fiecare pas contează, mai ales când lucrurile devin periculoase. Fiul lui Mumble şi al Gloriei, Erik, este ruşinat de faptul că nu poate dansa la fel ca tatăl său, aşa că fuge de părinţi şi îşi găseşte un alt ... Detalii... »

Vizualizări: 1269 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-27 | Comentarii (0)

   Britanicul de 44 de ani  s-a aflat in mijlocul unui scandal urias  la Comic Con, conventia iubitorilor benzilor desenate din San Diego unde sunt prezentate in aceste zile cateva din cele mai asteptate filme din 2011-2012. Rhys Ifans, cel care il joaca pe "Soparla" in The Amazing Spider Man a fost arestat pentru ca a agresat un agent de paza si a „a adresat insulte grave" anunta site-ul TMZ. Reprezentantii actorului au declarat ca incidentul a fost insa unul minor, Rhys Ifans fiind doar pentru scurta vreme retinut de politia din San Diego, California. Rhys Ifans despre care tabloidele din SUA scriu ca a venit beat la evenimentul unde urma sa-si promoveze noul film Spider-Man, s-a infuriat atunci cand unul dintre agentii de paza a refuzat ... Detalii... »

Vizualizări: 569 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-25 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 »
Forma intrarii
Stiri
Taguri
Calendar
«  Martie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0






Favorite