Principală » Arhiva intrărilor

Mickey Rourke a părăsit distribuţia plină de staruri de acţiune a lui The Expendables 2 pentru a apărea în viitoarea producţie a scenaristului şi regizorului Martin McDonagh. Potrivit Deadline, actorul urma să îşi reia rolul din primul film şi să apară în această continuare alături de Sylvester Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Scott Adkins, şi alţi câţiva actori aflaţi încă în negocieri pentru apariţia în continuarea peliculei din 2010 (Nicolas Cage, Vin Diesel, Dwayne Johnson, John Travolta). Se pare însă că, deşi prima dată a acceptat să se alăture fostelor vedete de acţiune ale anilor ’80 pentru a-i face o favoare lui Stallone, salariul oferit pentru sequel nu a fost suficient de consistent pentru a-l convinge să facă din nou acest lucru.



Vizualizări: 782 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-10-20 | Comentarii (0)

Studiourile Lionsgate si Millennium lucreaza la un nou film din seria The Texas Chainsaw Massacre care va ajunge anul viitor pe marile ecrane. Franciza Texas Chainsaw Massacre, pe locul 8 in topul celor mai profitabile serii de groaza in SUA, va avea parte de o continuare in 2012. Seria contine 6 filme pana in prezent: The Texas Chain Saw Massacre (1974), The Texas Chainsaw Massacre 2 ( 1986), Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III ( 1990), Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation ( 1995), The Texas Chainsaw Massacre (2003) si The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning ( 2006) - ultimele 2 produse de Michael Bay. Filmul original, cel din 1974, in regia lui Tobe Hooper este povestea a cinci prieteni care devin tinta vanatorii unui criminal mascat, inarmat cu o drujba, si a familiei lui de canibali si profanatori de morminte.

Vizualizări: 790 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-10-20 | Comentarii (0)

   Oricat de penibil a fost catalogat horrorul Piranha 3D in  2010, productia tot a ajuns la incasari globale de aproape 90 de milioane de dolari. Producatorii se intorc cu o continuare Piranha 3DD pentru care au lansat si un teaser trailer. Filmul apare in 2012. In 2010, filmul lui Alexandre Aja, Piranha 3D, a avut 55.000 de spectatori in Romania, asa ca si anul viitor sunt asteptati ca fanii genului sa dea navala la cinema pentru continuarea horror-ului mai ales ca acum curge si mai mult sange. De aceasta data pestii ucigasi intra intr-un parc de distractii acvatic si aduc cu ei teroarea.

Vizualizări: 803 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-10-20 | Comentarii (0)

Sony Pictures a lansat trailerul oficial pentru Hostel 3, care a dat nastere la una dintre cele mai terifiante francize de filme horror din istorie. Patru prieteni pleaca in Las Vegas la o petrecere a burlacilor. Barbatii sunt ademeniti de doua escorte super sexy, care le promit un dans de striptease daca sunt si ele invitate la petrecere. Insa bucuria lor nu va dura mult, cand isi dau seama ca prinsi intr-un joc al atrocitatilor si a ... Detalii... »

Vizualizări: 968 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-10-17 | Comentarii (0)


Rapperul 50 Cent va interpreta rolul lui Robert Hansen in "Frozen Ground", un film despre cel mai cunoscut criminal in serie din  Alaska. Frozen Ground povesteste ancheta desfasurata de fortele americane de politie in incercarea lor de a-l prinde pe criminalul Hanson care a ucis prostituate si dansatoare de striptease in anii '70 - '80 in orasul Anchorage. Robert Hansen a marturisit ca a ucis 17 femei. Pe unele dintre victimele sale, criminalul le elibera in padurile din Alaska, inainte de a le vana. Alaturi de 50 Cent va mai juca  si Nicolas Cage, in rolul serifului din Alaska care a investigat aceste crime. John Cusack il va interpreta pe Robert Hansen, iar Vanessa Hudgens va juca rolul singurei fete care a reusit sa scape dupa ce a fost prinsa de Hansen. Filmarile ... Detalii... »

Vizualizări: 692 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-09-22 | Comentarii (0)

Vesti bune pentru Charlie Sheen care isi pune viata in ordine dupa seria de scandaluri care au fost la un pas sa-l termine. Concediat  in martie din distributia sitcomului  "Doi barbati si jumatate" din cauza scandalurilor din viata personala, actorul a ajuns la o intelegere cu grupul Warner, de la care va primi despagubiri de 100 de milioane de dolari. Litigiul financiar dintre grupul Warner si Charlie Sheen a facut obiectul unui arbitraj cu usile inchise, nu al unui proces public. Actorul in varsta de 46 de ani - care a solicitat 100 de milioane de dolari din partea studiourilor Warner, pe care le acuza de ruperea abuziva a contractului, dupa concendierea sa din serialul "Doi barbati si jumatate/Two and a half men" din luna februarie, care s-a produs dupa o serie de scandaluri in viata personala, dar si injurii proferate in public de Sheen la adresa producatorului serialului, Chuck Lorre - va primi initial 25 de ... Detalii... »

Vizualizări: 604 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-09-22 | Comentarii (0)

Real Steel nu a fost încă lansat, însă criticii care au beneficiat până acum de unele proiecţii restrânse ale acestuia au fost plăcut impresionaţi, astfel că dorinţa regizorului, Shawn Levy, de a realiza un sequel, pare justificată. Într-un interviu acordat Bleeding Cool acesta şi-a exprimat entuziasmul în a continua acţiunea din Real Steel într-un nou film, menţionând că lumea imaginată în peliculă a fost astfel gândită încât să poate lăsa loc multor altor aventuri şi poveşti. „Unele dintre conceptele pe care le folosim… spre exemplu des ... Detalii... »

Vizualizări: 852 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-09-17 | Comentarii (0)

Pelicula, filmată în cea mai mare parte în ţara noastră, pe şoseaua de centură a Sibiului, ar putea avea premiera mondială la Bucureşti. Premiera ar putea avea loc la Casa Poporului, fiind una dintre cele mai aşteptate pelicule din 2012.

În rolul principal se află Nicholas Cage, la fel ca şi în "Ghost Rider I”, şi interpretează rolul lui Johnny Blaze.Acţiunea se desfăşoară în Europa de Est, unde Johnny Blaze vine pentru a încerca să scape de blestemul puterilor sale demonice. Eroul se va alătura unei secte, pentru a-l învinge pe Diavol, care încearcă să capete formă umană.

... Detalii... »

Vizualizări: 954 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-08-21 | Comentarii (3)

G.I. Joe 2: Retaliation a început ieri filmările, iar prima fotografie de la producţia peliculei de acţiune condusă din scaunul regizoral de Jon M. Chu a fost publicată pe Twitter chiar de unul din starurile distribuţiei, Fotografia, preluată de Slash , ni-l înfăţişează pe The Rock în rolul lui Roadblock, în echipamentul complet al acestuia. Am adăugat în galerie alte două super-imagini de la antrenamentele actorului, în care statura impozantă a acestuia este cât se poate de convingătoare: partitura lui Martin F. Hinton (supranumit Roadblock), puternicul şi experimentatul soldat care nu se dezlipeşte niciodată de mitraliera sa, pare să i se potrivească de minune.Dacă ţi-l mai şi imaginezi pe Johnson exclamând cu năduf replica rimată din desenul animat G. I. Joe din 1987: „Play it s ... Detalii... »

Vizualizări: 819 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-08-18 | Comentarii (0)

Brad Pitt vrea sa revina in rolul unui asasin la 6 ani de la celebrul rol din Mr. & Mrs. Smith. Curg ofertele pentru actorul de 47 de ani care in prezent se afla in negocieri pentru a juca rolul unui fost agent CIA care devine cel mai mare asasin profesionist din lume in adaptarea romanului "The Gray Man” al autorului Mark Greaney. Brad ar urma sa joace rolul agentului CIA Court Gentry, care devine inamicul numarul unu in interiorul agentiei dupa ce ultima lui misiune nu decurge conform planului.Transformat intr-un asasin profesionist pe fuga de autoritati acesta va fi vanat de echipe formate din cei mai bine antrenati agenti. Porecla "The Gray Man” si-a castigat-o pentru perfectiunea cu care isi executa misiunile si pentru ca dispare fara urma. Drepturile pentru film au fost cumparate de casa de productie New Regency iar daca negocierile se vor dovedi de succes Brad Pitt se va implica si ca p ... Detalii... »

Vizualizări: 600 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-08-16 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 »
Forma intrarii
Stiri
Taguri
Calendar
«  Aprilie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0






Favorite