Principală » Arhiva intrărilor

   Filmul cu cea mai buna lansare din istoria cinematografiei, Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2 a dominat incontestabil box office-ul romanesc din acest weekend, fiind vizionat in premiera de aproximativ 43.000 de spectatori. Ultimul film al fenomenului mondial ce are la baza romanele lui J.K. Rowling, Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2 a fost lansat simultan de catre MediaPro Distribution in  26 de cinematografe si a devenit odata cu premiera sa pe ecranele romanesti cel mai rasunator debut al seriei la noi in tara. In box office-ul ... Detalii... »

Vizualizări: 581 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-21 | Comentarii (0)

Au fost anunţate nominalizările pentru cea dea 63-a ediţie a premiilor Emmy, ce vor avea loc în Los Angeles, pe 18 septembrie, scrie The Guardian. Mildred Pierce, mini-seria HBO cu Kate Winslet în rol principal şi Mad Men domină nominalizările, cu cele 21, respectiv 19 categorii la care concurează. Premiile Emmy, acordate de Academy of Television & Sciences sunt considerate echivalentul Oscarurilor din cinematografie şi recompensează cele mai bune seriale şi filme de televiziune din SUA.

Iată lista principalelor nominalizări:

Cel mai ... Detalii... »

Vizualizări: 588 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-15 | Comentarii (0)

   Arnold Schwarzenegger va juca in thrillerul The Last Stand, produs de compania Lionsgate, desi in urma cu mai putin de doua luni a anuntat prin intermediul avocatilor sai ca isi amana toate proiectele cinematografice viitoare. Filmul The Last Stand prezinta povestea unui traficant de droguri care reuseste sa evadeze din cladirea unui tribunal american si fuge catre granita cu Mexicul, informeaza accesshollywood.com.Potrivit site-ului The Wrap, care a anuntat aceste informatii, luni, acest thriller va fi regizat de Kim Jee-Woon si va fi lansat pe marile ecrane in 2013. Moviefone scrie ca Arnold va incasa 12.5 milioane de dolari pentru acest rol. In luna mai, avocatii lui Schwarzenegger au emis o declaratie in care au spus ca actorul se va retrage pentru o perioada de pe platourile de filmare pentru a se concentra asupra unor probleme personale.

Vizualizări: 602 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-13 | Comentarii (0)

    O companie coreeana a venit cu ideea de a construi primele cinematografe 4-D in care efecte speciale ca ploaia, ceata, vantul, luminile sau mirosurile se sincronizeaza cu imaginile pentru o experienta cinematografica totala. Compania si-a deschis deja un sediu in Los Angeles si planuieste sa construiasca in New York primul multiplex 4-D. Daca afacerea se va dovedi un succes, coreenii se vor extinde si in Europa. Cel mai mare succes pentru un film 4-D in Seul saptamana trecuta a fost KungFu Panda 2. "Scaunele din cinematograf au niste motoare care te lovesc usor de fiecare data cand ursuletul Po este lovit in film. La finalul filmului o perdea de baloane de sapun a coborat peste spectatori pentru a simula focurile de artificii" a explicat un blogger coreean pentru Sunday Times.
Nu toti fanii filmelor sunt incantati de noile imbunatati ... Detalii... »

Vizualizări: 613 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-12 | Comentarii (0)

   Transformers 3 are toate sansele sa intre in topul celor mai profitabile filme din istorie, incasand in noua zile de lansarea in cinematografe peste 500 de milioane de dolari. A treia parte din franciza lui Michael Bay a depasit chiar si recordul facut de Piratii in Caraibe in primele zile de la lansare. In acest moment, Transformers: Dark of the Moon s-a lansat in Europa si SUA, urmand sa fie lansat si in China sau Japonia, ceea ce inseamna ca incasarile vor creste considerabil, este cel mai profitabil film din toate seria, fiind mai bine primit chiar si de americani. Incasarile stranse din SUA se ridica la suma de 214 milioane de dolari, cu 27 de milioane de dolari mai mult decat al doilea film din serie.

Vizualizări: 623 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-11 | Comentarii (0)

   Lista întocmită de revista Forbes a actriţelor care au câştigat cel mai mult a vizat perioada dintre lunile mai 2010 şi mai 2011. Angelina Jolie, starul peliculelor Salt şi The Tourist, a fost însoţită pe prima poziţie de Sarah Jessica Parker a cărei apariţie în serialul şi franciza Sex and the City se pare că a atras suficient de mult interesul publicului. Ambele s-au ales cu 30 de milioane de dolari în urma rolurilor interpretate în perioada amintită mai sus. Pe lângă suma obţinută din film, Parker, o pasionată de modă şi stil, şi-a rotunjit veniturile şi prin liniile de parfumuri şi de haine lansate, din care numai parfumurile i-au adus, în 2010, 18 milioane de dolari.



Vizualizări: 515 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-07 | Comentarii (0)

   Potrivit ultimelor rezultate ale box-office-ului internaţional, cea de-a patra parte a francizei Piraţii din Caraibe, intitulată Pe Ape şi mai Tulburi, a depăşit un miliard de dolari la încasări, ceea ce a clasat pelicula pe locul 8 în clasamentul celor mai profitabile filme din toate timpurile. Producătorii sunt încântaţi de rezultate. Johnny Depp îşi negociază deja apariţia în următorul film, a relatat o sursă apropiată a acestuia pentru The Wrap. „Să sperăm că, dacă totul merge bine [Depp] va dori să apară şi în următoarea parte a seriei în rolul lui Jack Sparrow. Dar, va depinde de scenariu. Asta contează întotdeauna. Iar el are o fixaţie în această privinţă, nu vrea să dezamăgească publicul”, a declarat pentru L.A. Times producătorul filmului care a confirmat satisfacţia actorului în ceea ce priveşte evoluţia de până acum a francizei aceasta i-a adus până acum pes ... Detalii... »

Vizualizări: 580 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-06 | Comentarii (0)

    O fi Transformers 3 filmul momentul in SUA si in lume cu incasari record la lansare, dar Michael Bay si Shia LaBeouf au anuntat ca nu vor mai lucra la o continuare a seriei. Jason Statham este favorit sa-l inlocuiasca pe Shia, scrie Showbiz Spy. Zvonurile au fost sustinute si de faptul ca iubita actorului - Rosie Huntington-Whiteley si-a facut deja debutul in Transformers Dark of the Moon. Studiourile producatoare Paramount Pictures au anuntat ca vor sa faca inca o trilogie cu robotii care se transforma in masini si care apara planeta de semenii lor malefici. Paramout Pictures, primul studio care a trecut de 1 miliard de dolari incasari din 2011 in ... Detalii... »

Vizualizări: 616 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-06 | Comentarii (0)

   Mult mai bun decat ultima parte Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers 3  este in cursa pentru a deveni  productia cu cea mai buna saptamana de deschidere din 2011. Hollywood Reporter scrie ca filmul  este asteptat sa stranga in SUA in prima saptamana a lansarii in cinema 200 de milioane de dolari. In prima zi a lansarii productia a strans 13.5 milioane de dolari, insa valul de oameni este asteptat sa dea navala in sali in weekend. Presa americana scrie ca Transformers 3 nu reuseste sa atinga elementul de "surpriza" cu care primul film din serie a dat lovitura, insa va fi una dintre cele mai mari productii ale verii.  Regizat de Michael Bay  SF-ul are un buget de 250 milioane  de dolari.


Vizualizări: 587 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-04 | Comentarii (0)

   Spartanii se intorc cu Regele Leonidas in frunte. Regizorul Zack Snyder care lucreaza la noul Superman ( Man of Steel) nu a abandonat proiectul de  a realiza o continuare a povestii, insa se va implica in calitate de producator. Titlul filmului a fost schimbat din Xerxes in 300: Battle of Artemisia. La fel ca si 300,  este bazat pe benzile desenate ale lui Frank Miller iar presa americana estimeaza un buget de 100 de milioane de dolari. 300: Battle of Artemisia va spune povestea lui Xerxes si a ascensiunii lui spre putere dupa moartea tatalui sau Darius in urma bataliei de la Marathon. Darius isi sfatuieste fiul sa nu-i atace pe greci pentru ca acestia nu pot fi pedepsiti decat de un zeu. In incercarea sa de a se razbuna, Xerxes cauta sa se transforme intr-un zeu. Cu un buget de 65 de milioane de dolari, 300  a avut incasari de peste 450 de milioa ... Detalii... »

Vizualizări: 606 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-07-04 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 »
Forma intrarii
Stiri
Taguri
Calendar
«  Aprilie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0






Favorite