Principală » Arhiva intrărilor

Imposibilul nu exista pentru Tom Cruise care a reusit o revenire in forta la care nici cei mai infocati fani nu se asteptau la finalul anului trecut. Mission Impossible 4 Ghost Protocol a fost un succes atat de mare incat producatorii se gandesc sa faca si partea a cincea. Mission Impossible 4 Ghost Protocol a facut  679 milioane de dolari la nivel mondial si a devenit pelicula cu cele mai mari incasari din istoria intregii francize. Tom Cruise s-a intrecut pe sine cu cascadoriile in acest film cu care le-a dat palpitatii producatorilor. Era doar o chestiune de timp pana cand Paramount Pictures sa anunte ca vor sa faca si o a cincea parte din serie. Tom Cruise a declarat ca este dispus sa reia rolul agentului Ethan Hunt numai daca urmatorul film va avea parte de un scenariu cu standarde ridicate.


< ... Detalii... »

Vizualizări: 1254 | Adăugat de: Paul | Data: 2012-03-12 | Comentarii (8)

Rango animatia neconvenționala a câștigat marele premiu la decernarea Annie Awards. Ceremonia găzduită sâmbătă seara în Los Angeles, este considerată cel mai important eveniment care premiază excelența în animație, iar în ediția din acest an (a 39-a), Rango a fost de departe filmul cu cele mai multe premii câștigate. Produs la studiourile Paramount, proiectul a mers acasă cu premii pentru Cea mai bună animație, cel mai bun scenariu, Cel mai bun design de personaje și cea mai bună editare. Animația care îl are ca protagonist pe un cameleon însuflețit e Johny Depp a câștigat proaspăt introdusul premiu Member’s Favorite, desemnat în urma voturilor membrilor ASIFA Hollywood.

Vizualizări: 1023 | Adăugat de: Paul | Data: 2012-02-06 | Comentarii (0)

Pelicula „Transformers 3” e filmul lansat în 2011 ce conţine cele mai multe erori numărate de site-ul moviemistakes.com (58 la număr).Printre acestea se numără probleme de continuitate (o căciuliţă albă dispare şi apare pe capul blondei Rosie Huntington-Whiteley, care în altă scenă e încălţată când cu pantofi cu toc, când cu balerini), erori de documentare (în scenele care au loc în Washington apar zgârie-nori care nu există în realitate în oraş) sau efecte speciale insuficiente.Clasamentul de zece locuri este completat de „Piraţii din caraibe: Pe ape şi mai tulburi” (52 de greşeli), „X-Men: Cei dintâi” (30), „Harry Potter şi talismanele morţii: Partea I” (20).

Vizualizări: 1135 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-12-27 | Comentarii (0)

The Avengers, care reuneste toti marii eroi Marvel, este unul dintre ele, iar cei de la Disney le-au facut o surpriza placuta fanilor si au anuntat ca filmul va fi lansat in 3D. Vestea este noua, pentru ca pana acum nu s-a mentionat deloc acest lucru, dar cei de la Disney au decis sa faca acest pas si sa le ofere fanilor o aventura de proportii in format 3D. Tot in acelasi comunicat oferit presei, reprezentantii studiourilor Disney au anuntat ca planuiesc un nou film Marvel, ce urmeaza sa fie lansat pe 4 aprilie 2014, dar care inca nu are un nume si raman secretosi in legatura cu numele fi ... Detalii... »

Vizualizări: 1238 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-12-24 | Comentarii (0)

Actorul britanic Daniel Craig (43 de ani) va reveni pentru a treia oară în costumul lui James Bond în noiembrie 2012, în „Skyfall”, dar movieweb.com scrie că producătorii vor să-l convingă să nu renunţe prea curând la rol.Producătorul Michael G. Wilson a explicat că se doreşte continuarea francizei începute în 1962 tot cu Daniel Craig în încă cinci pelicule – ajungându-se la un total de opt. Dacă se va lăsa convins să semneze contractul prelungitor, britanicul căsătorit cu Rachel Weisz va deveni cel mai longeviv 007, record deţinut momentan de Roger Moore (cu şapte filme).„Daniel e un Bond grozav, un actor minunat şi un om extraordinar. Fanii îl iubesc şi nu cred că există un actor mai potrivit pentru rol. Mi-ar plăcea ca Daniel să depăşească recordul lui Roger şi să facă opt filme. Nimeni nu e la fel de pasionat ca el când vine vorba despre munca la aceste filme. Multă lume spune că Daniel e Bond- ... Detalii... »

Vizualizări: 1247 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-12-23 | Comentarii (0)

Deşi unele informaţii anterioare anunţau că noul film Star Trek - a cărui producţie va începe în ianuarie 2012 - va fi filmat în 3D, regizorul J. Abrams a infirmat aceste ştiri într-un interviu acordat recent MTV. „Filmăm direct pe film, în 2D, apoi vom face o conversie finală la 3D, aşa cum s-a procedat în cazul lui Harry Potter şi nu numai”, a explicat cineastul. „Din fericire, având în vedere data stabilită pentru lansare, avem suficient timp pentru a ne ocupa cum trebuie de această conversie, pentru că dacă te grăbeşti, nu are cum să iasă bine”, a continuat el.
Cu toate acestea, Abrams nu a eliminat încă de tot din ecuaţie filmarea lui Star Trek 2 în variantă IMAX. „Am discu ... Detalii... »

Vizualizări: 1116 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-12-22 | Comentarii (0)

"Nu am facut incasari suficiente prima data" glumea James Cameron in 2010 atunci cand anunta ca va aduce Titanic din nou pe marile ecrane, de data asta in varianta 3D. Filmul care la 15 ani de la lansare este pe locul 2 in topul productiilor cu cele mai mari incasari cu o cifra uluitoare de 1.8 miliarde de dolari va ajunge si in Romania in aprilie 2012.Omul care a produs doua dintre cele mai profitabile filme din ultimii 20 de ani, James Cameron vrea sa dea lovitura in aprilie 2012 cu Titanic 3D. Regizorul a lucrat in acest an la conversia peliculei - proces care a costat in jur de 20 de milioane de dolari si a inceput deja sa-si promoveze "noua" creatie. Titanic, cu DiCaprio si Kate Winslet in rolurile principale, a castigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor" (J ... Detalii... »

Vizualizări: 1295 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-11-24 | Comentarii (0)

Superstarul filmelor de acțiune, Jason Statham ar putea să își mărească lista de roluri pline de adrenalină cu un nou proiect. Actorul britanic este în discuții pentru a juca în Fast and Furious 6.După ce în al cincilea film din serie, Dwayne The Rock Johnson i s-a alăturat lui Vin Diesel, este rândul lui Jason Statham să fie furios și iute, conform empireonline.com.Se pare că cei de la Universal Studios sunt interesați să îl aducă pe Statham în cel de al șaselea film din celebra serie Fast and Furious, ba chiar vor să facă și un al șaptelea film, tot cu Jason Statham, filmările având loc în Europa în 2012. Filmele se vor turna simultan. Fast Five a fost lansat în SUA în aprilie 2011 și până acum a strâns încasări de 616 milioane de dolari în întreaga lume, adică de 4 ori mai mult decât bugetul peliculei.În această perioadă, Stat ... Detalii... »

Vizualizări: 1312 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-11-15 | Comentarii (0)

Billy Crystal a anunţat că va găzdui cea de-a 84-a ediţie a Premiilor Oscar, ulterior această ştire fiind confirmată şi de Academia Americană de Filme. Crystal a scris joi: ”Voi găzdui Oscarurile, deci, de acum, tânăra farmacistă nu mă va mai întreba cum mă cheamă când îmi voi cumpăra medicamente. Abia aştept spectacolul.”   Aceste eveniment marchează cea de-a noua prezenţă a actorului pe covorul roşu ca maestru de ceremonie. El a mai găzduit prestigioasele premii americane în 1990, 1991, 1992, 1993, 1997, 1998, 2000 şi 2004. Crystal l-a înlocuit pe Eddie Murphy, care a renunţat miercuri la această onoare după ce şi Brett Ratner a renunţat marţi la funcţia de producător al spectacolului. Acesta va fi înlocuit de către Brian Grazer şi Don Mischer.

Vizualizări: 1030 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-11-15 | Comentarii (0)

In acest weekend, cel mai asteptat film al toamnei a avut premiera in cinematografe. Si asa cum era de asteptat, Immortals a intrat direct pe prima pozitie a box-office-ului, naucind concurenta. Promovat de producatori ca fiind un film foarte asemanator cu 300, Immortals a starnit curiozitatea spectatorilor care s-au inghesuit sa il vada de la primul weekend de lansare. Astfel, pelicula regizata de Tarsem Singh a strans incasari de 68 de milioane de dolari, la nivel mondial. In SUA, Immortals a strans 32 de milioane de dolari si 36 de milioane de dolari in afara tarii.Asteptarile pentru acest weekend au fost complet depasite in cazul Immortals despre care se ... Detalii... »

Vizualizări: 1208 | Adăugat de: Paul | Data: 2011-11-14 | Comentarii (0)

1 2 3 4 5 »
Forma intrarii
Stiri
Taguri
Calendar
«  Aprilie 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0






Favorite